Danmark countryintel banner

Løn og skat i

Danmark

INTRODUCTION

Mercans revolutionerer områderne lønbogholderi og registreret arbejdsgiver i kraft af sin førende position i branchen på verdensplan

Mercans er en førende international leverandør af lønbogholderiteknologi og ydelser som registreret arbejdsgiver (EOR). Vores heldækkende lønbogholderiplatform giver dig et bekvemt overblik over lønbogholderi i 160 lande. Med mere end 20 års ekspertise inden for globalt lønbogholderi tilbyder vi et heldækkende spektrum af HR-ydelser, alle via én sikker global platform.

Kundens udfordringer i Danmark

Når man starter en virksomhed
Mercans' løsning

Virksomheder, som gerne vil ind i Danmark, skal først skaffe et MitID, inden de indbetaler kapital i en bank, registrerer sig i Erhvervsstyrelsens webregister og tilmelder ansatte medarbejderforsikring. Vores ydelser omfatter hjælp med at anskaffe et MitID, registrering i Erhvervsstyrelsens webregister og tilmelding af ansatte til medarbejderforsikring.

Kundens udfordringer i Danmark

Komplekse skatteregler
Mercans' løsning

Mercans bygger på to årtiers erfaring inden for globalt lønbogholderi, når vi leverer avanceret teknologi til præcis håndtering af lønbogholderi, der opfylder danske skatteregler. Vi tilbyder ekspertrådgivning i forhold til lokal lovgivning om løn og ansættelse og leverer en sikker platform til effektiv administration af krav i forhold til lønbogholderi og HR.

Kundens udfordringer i Danmark

Håndhævelse af kontrakter
Mercans' løsning

Håndhævelse af kontrakter i Danmark kan være meget kompliceret og kræver en betydelig grad af opmærksomhed for at leve op til de nødvendige procedurer. Vi kan levere ekspertrådgivning og støtte til virksomheder i Danmark vedrørende håndhævelse af kontrakter, der sikrer, at lokale love og regler overholdes. Vores team af juridiske eksperter og konsulenter kan hjælpe med at navigere i den komplicerede proces og strømline processen, så virksomhederne kan fokusere på deres kernevirksomhed.

Kundens udfordringer i Danmark

Navigering i forretnings kulturen i Danmark
Mercans' løsning

Forretningskulturen i Danmark er kendt for at være streng og følge et særligt regelsæt, hvilket gør det svært for virksomheder at udvikle sig og vokse. Det kan også medføre vanskeligheder med at implementere nye forretningsstrategier. Mercans kan hjælpe med at navigere i disse kulturelle forskelligheder og give ekspertvejledning i at hjælpe virksomheder med at opnå succes i Danmark.

Kundens udfordringer i Danmark

Vanskeligheder med bankerne
Mercans' løsning

At åbne en konto til en virksomhed i Danmark er en udfordrende opgave, særlig for udlændinge, der ikke er bosat i Danmark. Danske banker er tilbageholdende med at åbne bankkonti for denne kategori af personer. Det begrænser virksomhederne til indenlandske overførsler, hvilket gør det vanskeligt at drive virksomhed i Danmark. Mercans kan dog hjælpe med at klare disse udfordringer ved at styre processen med åbning af en bankkonto til virksomheden og håndtere relaterede opgaver.

Kundens udfordringer i Danmark

Rapportering af skat og regeloverholdelse
Mercans' løsning

Mercans leverer ydelser, der sikrer, at virksomheder overholder deres forpligtelser til rapportering af skat i Danmark.

Kundens udfordringer i Danmark

ID-registrering
Mercans' løsning

Mercans kan hjælpe dig med at oprette en forretningsenhed i Danmark, selvom du bor i udlandet og ikke har dansk CPR-nummer. Vi tilbyder hjælp med at oprette et anpartsselskab (ApS) eller et aktieselskab (A/S), eftersom det ikke er muligt at oprette en enkeltmandsvirksomhed uden et CPR-nummer. Derudover leverer vi vejledning til dine ansatte om registreringsprocessen og det at opnå et CVR-nummer for din virksomhed i Danmark.

Kundens udfordringer i Danmark

Dokumentation for ansættelse
Mercans' løsning

Vi tilbyder professionel udførelse af ansættelsesrelaterede dokumenter, herunder ansættelsesaftaler, ændringer, stillingsbeskrivelser og andet nødvendigt papirarbejde, som til fulde lever op til danske regler og lovgivning. Vores ydelser baseres på leverede skabeloner for at sikre, at alle dokumenter lever op til lovkrav og branchestandarder.

KRAFT TIL DIG

Dette tilbyder vi i Danmark

Globalt lønbogholderi

Vores omfattende lønbogholderiydelser udgør en heldækkende løsning, der sikrer en effektiv håndtering af dine behov for lønbogholderi.

Lønsoftware som en ydelse (SaaS)

Med vores egenudviklede lønsoftware kan du opnå fuldstændig kontrol med dit lønbogholderi uden problemer.

Outsourcing af arbejdsgiveropgaver

Med udgangspunkt i vores selskab i Danmark tilbyder vi eksperthjælp med henblik på at ansætte medarbejdere og administrere lønbogholderi, skatteforhold, medarbejdergoder, forsikringer og andre relaterede forhold på vegne af dig.

Registreret arbejdsgiver som ydelse

Hvis du ikke har en registreret virksomhed i Danmark, gør vores ydelser til registreret arbejdsgiver det muligt for os at administrere og betale dine ansatte, samtidig med at vi sikrer regeloverholdelse, reducerer risici og varetager lønbogholderi og skatteforhold.

PÅLIDELIG. FEJLFRI. SKALERBAR

Hvorfor vælge Mercans i Danmark

Hos Mercans tilbyder vi et omfattende sortiment af ydelser, der hjælper din forretning med at blive en succes i Danmark. Her er nogle grunde til, at du bør vælge os

Lokal ekspertise

 • Vores team består af fuldtidsansatte, der er baseret i Danmark og taler sproget, hvilket giver effektiv kommunikation og lokal indsigt.
 • Vi er ikke forretningsudviklere, så du kan have tillid til, at vores erfarne medarbejdere tager sig af netop dine behov.
 • Vores medarbejdere er tilgængelige 24/7 for at sikre, at du modtager den støtte, du har brug for, netop når du har brug for den.

Omfattende erfaring

 • 18 års erfaring med lønbogholderi og ydelser som registreret arbejdsgiver i Danmark.
 • Omfattende kendskab til lokale love og regler.
 • Medarbejderne er eksperter i ansættelsesret.
 • Kan levere vejledning og support, der sikrer, at lokale love og regler overholdes.

Premium support

 • Ét kontaktpunkt for alle dine behov.
 • En dedikeret account manager sørger for personaliseret support.
 • Kan betale i enhver valuta.
 • Præcise svar på alle dine spørgsmål.
Voks med selvtillid

Mercans gør tingene enklere

circle iconVi tilbyder fleksible faktureringsmuligheder, der er skræddersyet til dine unikke behov, herunder én global faktura eller opdelt fakturering for hver enkelt medarbejder.

circle iconSom den første og eneste leverandør i Danmark, der modtager betaling i kryptovaluta, prioriterer vi vores kunders sikkerhed og bekvemmelighed, når vi giver dig sikre betalingsmuligheder.

VORES STOLTHED

Kunder vi betjener i Norden

DEN ULTIMATE FORDELE

Dette får du

Hurtig start

Lancering i løbet af kun 24 timer.

Intet papirarbejde

Koncentrer dig om forretningen, mens vi tager os af administration.

Support 24/7

Vores danske team er her for at give dig support døgnet rundt

Fuld kontrol

Bevar kontrollen med din forretning med vores smarte instrumentbræt.

TA KONTAKT

Er du klar til at tale med en ekspert fra Mercans?

Vi er kun en e-mail borte [email protected]