Autamme nostamaan toiminnallista laatua

Miten nostaa toiminnallista laatua ulkomailla?

LUOTA LIIKETOIMINTAPROSESSIN ULKOISTAMISEEN
  • Mercans on edustajajärjestelmän ja taustajärjestelmän ulkoistuspalveluiden yhteyskumppani. Ohjelmistotuotteemme, joita täydentävät huomattava inhimillinen lisäarvo, ovat ihanteellisia kaikille sisäisille liiketoiminnoille.
  • Ainutlaatuiset algoritmimme automatisoivat toistuvat ja aikaa vievät tehtävät sekä kehittävät tehokkaimmat ja skaalautuvat työnkulut toimintakustannusten pienentämiseksi.
  • Mercans on globaali asiakaskonsultointipalvelu, jolla on paikallista asiantuntemusta ja joka huipputason teknologian tukemana nostaa ulkomaille perustetun liiketoiminnan tehokkuutta. Aloita liiketoimintaprosessiesi ulkoistaminen nyt!

Free consultation
Ilmainen neuvonta

Miten kehittää liiketoimintapotentiaalia?

ULKOISTA TAUSTA- JA EDUSTAJÄRJESTELMÄ (OPS)
Mercans Business Process Outsourcing Office Meeting with Client
  • Taustajärjestelmä: Mercans organisoi yrityksen perustamisen ja logistiikan mukaan lukien toimistotilojen vuokraus, pankkimuodollisuudet, toiminnan lisensointi, henkilöstöhallinto ja palkanlaskenta, kuljetus paikallisten verotuksellisten ja lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Hoidamme muuttoihin liittyvät hallinnolliset tehtävät ja paperityöt: maahanmuuttoprosessit mukaan lukien viisumit ja työluvat ulkomaantyöntekijöille.
  • Edustajajärjestelmä: Mercans auttaa edustajärjestelmätehtävissä ammatti- tai hallintosuhteista laskentatoimeen, sihteeri- ja hallintopalveluihin ja asiakkuudenhallintajärjestelmiin (CRM) saakka. Allekirjoitat yhden kaikenkattavan palvelutasosopimuksen (SLA). Ei loputtomia muodollisuuksia tai moninkertaisia sopimuksia.
Free consultation
Ilmainen neuvonta