TOIMIPAIKAT

OLEMME KAIKKIALLA KAIKKIA VARTEN

Toimimme geostrategisissa paikoissa ympäri maailmaa, koska on aina kätevämpää laajentua ja työskennellä ulkomailla, kun on suora pääsy yrityksen kontaktipisteisiin kentällä.

Ympärivuorokautinen käytettävyys on vertaansa vailla, ja mahdollistamme turvautumisen paikallisiin asiantuntijoihin, jotka kykenevät sujuvoittamaan henkilöstöhallinto- ja palkanlaskuprosesseja siten, että avoimuus säilyy.

Lähi-itä ja Afrikka

Lähi-idän ja Afrikan markkinat tarjoavat tilaisuuksia, joita sinulla ei ole varaa hukata. Tyydytämme kaikki henkilöstöhallinto- ja palkanlaskentatarpeet ratkaisuilla, jotka on suunniteltu erityisesti sellaisten GCC-maiden markkinoille kuin Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Qatar, Bahrain, Kuwait tai Oman, ja painotamme selvästi erityisiä määräyksiä. Täytämme myös kaikki maakohtaiset työvoimavaatimukset Levantin alueen maissa ja koko Afrikassa.
Mercans Locations We Are Global Middle East and Africa Local Compliance
Mercans Locations We Are Global afghanistan Local Compliance

AFGANISTAN

algeria.png

ALGERIA

angola.png

ANGOLA

armenia

ARMENIA

azerbaijan

AZERBAIŽAN

bahrain

BAHRAIN

botswana

BOTSWANA

equatorial-guinea

EGYPTI

eritrea

ERITREA

ETELÄ-AFRIKKA

ethiopia

ETIOPIA

ghana

GHANA

iraq

IRAK

jordan

JORDANIA

cameroon

KAMERUN

KAZAKSTAN

KENIA

kyrgyzstan

KIRGISIA

KONGO

kuwait

KUWAIT

8lebanon

LIBANON

LIBYA

morocco

MAROKKO

MOSAMBIK

NIGERIA

oman

OMAN

egypt

PÄIVÄNTASAAJAN GUINEA

QATAR

SAUDI-ARABIA

TANSANIA

chad

TŠAD

TUNISIA

TURKKI

YHDISTYNEET ARABIEMIIRIKUNNAT

uganda

UGANDA

ZIMBABWE

Eurooppa

Euroopan unionin asetukset ovat jossain määrin yhtenäisiä, mutta henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan osalta ne voivat vaihdella suuresti. Yhteistyö kentällä toimivien asiantuntijoiden kanssa voi auttaa sinua navigoimaan EU-direktiivien monimutkaisuuksissa, käyttämään vaatimuksenmukaisia järjestelmiä ja käsittelemään esim. Itä-Euroopassa, Venäjällä, Sveitsissä ja Skandinaviassa voimassa olevien monimutkaisten työlainsäädäntöjen erikoisuuksia.
netherlands

ALANKOMAAT

albania

ALBANIA

BELGIA

bulgaria

BULGARIA

spain

ESPANJA

georgia

GEORGIA

IRLANTI

united kingdom

ISO-BRITANNIA

italy

ITALIA

austria

ITÄVALTA

greece

KREIKKA

cyprus

KROATIA

KYPROS

latvia

LATVIA

lithuania

LIETTUA

norway

NORJA

portugal

PORTUGALI

PUOLA

RANSKA

ROMANIA

sweden

RUOTSI

SAKSA

SUOMI

switzerland

SVEITSI

tajikistan

TADŽIKISTAN

denmark

TANSKA

croatia

TŠEKIN TASAVALTA

turkmanistan

TURKMENISTAN

ukraine

UKRAINA

UNKARI

uzbekistan

UZBEKISTAN

VALKO-VENÄJÄ

russia

VENÄJÄ

VIRO

Pohjois-Amerikka

Henkilöstöhallinto- ja palkanlaskentajärjestelmien lisääntyvä monimutkaisuus Yhdysvalloissa ja Kanadassa alati muuttuvin hallintosäännöin ja -määräyksin vaatii tehokasta tukea, jos suunnitelmissasi on kehittää HCM-toimintaasi kyseisissä maissa. Mercans voi jouduttaa strategisten kehitysten kasvua Pohjois-Amerikassa dynaamisille, lupaaville markkinoille räätälöityjen ratkaisujen ja palveluiden ansiosta.
canada

KANADA

YHDYSVALLAT

Australaasia

Australia ja sen naapurit tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä ja vakaita kaupallisia toimintaympäristöjä. Niiden vuosikymmenien keskeytymätön talouskasvu on edistänyt merkittävästi maailmantaloutta. Yrityksille, jotka suunnittelevat laajentumista tälle alueelle, yhteistyö Mercansin kanssa on avainasemassa henkilöstöhallintotoimintojen, kuten työsuhdevastuun, viisumikäsittelyn, palkanlaskennan ja vaatimustenmukaisuuden, hallitsemiseksi luottamuksellisesti.

AUSTRALIA

new-zealand

UUSI-SEELANTI

Latinalainen Amerikka

Brasilian, Meksikon ja muiden Etelä-Amerikan toimijoiden vahvat kansantaloudet edistävät kiinnostusta koko Latinalaisen Amerikan alueelle. Koska kansainväliset sijoittajat alkavat vihdoinkin tunnistaa alueen elinvoimaiseksi ja tuottavaksi vaihtoehdoksi, Mercans voi auttaa sinua selviytymään paikallisen palkanlaskennan monimutkaisuudesta ja menestymään kyseisillä markkinoilla laajojen henkilöstöhallinnon ulkoistamisvaihtoehtojen ansiosta.

ARGENTINA

brazil

BOLIVIA

chile

BRASILIA

colombia

CHILE

COSTA RICA

dominican-republic

DOMINIKAANINEN TASAVALTA

ECUADOR

GUATEMALA

honduras

HONDURAS

KOLUMBIA

peru

PERU

uruguay

URUGUAY

Aasian ja Tyynenmeren alue

Aasian ja Tyynenmeren alueen liiketoimintaympäristöjen ainutlaatuiset ominaispiirteet voivat olla tavallista kovempi haaste globaaleille organisaatioille, jotka ovat halukkaita laajentumaan tai pyrkivät konsolidoimaan ja keskittämään palkanlaskentatoiminnot koko alueella. Mercans hallitsee tämän monimutkaisen toimintaympäristön helposti omaksuttavilla ja nopeasti käyttöönotettavilla strategioilla, turvallisilla loppukäyttäjäratkaisuilla ja maan säännösten täydellisellä noudattamisella.
bangladesh

BANGLADESH

korea

ETELÄ-KOREA

philippines

FILIPPIINIT

hong-kong

HONGKONG

indonesia

INDONESIA

india

INTIA

japan

JAPANI

KIINA

malaysia

MALESIA

pakistan

PAKISTAN

singapore

SINGAPORE

sri-lanka

SRI LANKA

taiwan

TAIWAN

thailand

THAIMAA

vietnam

VIETNAM