TOIMIPAIKAT

OLEMME KAIKKIALLA KAIKKIA VARTEN

Toimimme geostrategisissa paikoissa ympäri maailmaa, koska on aina kätevämpää laajentua ja työskennellä ulkomailla, kun on suora pääsy yrityksen kontaktipisteisiin kentällä.

Ympärivuorokautinen käytettävyys on vertaansa vailla, ja mahdollistamme turvautumisen paikallisiin asiantuntijoihin, jotka kykenevät sujuvoittamaan henkilöstöhallinto- ja palkanlaskuprosesseja siten, että avoimuus säilyy.

Lähi-itä ja Afrikka

Lähi-idän ja Afrikan markkinat tarjoavat tilaisuuksia, joita sinulla ei ole varaa hukata. Tyydytämme kaikki henkilöstöhallinto- ja palkanlaskentatarpeet ratkaisuilla, jotka on suunniteltu erityisesti sellaisten GCC-maiden markkinoille kuin Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Qatar, Bahrain, Kuwait tai Oman, ja painotamme selvästi erityisiä määräyksiä. Täytämme myös kaikki maakohtaiset työvoimavaatimukset Levantin alueen maissa ja koko Afrikassa.
Mercans Locations We Are Global Middle East and Africa Local Compliance
Mercans Locations We Are Global afghanistan Local Compliance

AFGANISTAN

ALGERIA

ANGOLA

ARMENIA

AZERBAIŽAN

BAHRAIN

BOTSWANA

EGYPTI

ERITREA

ETELÄ-AFRIKKA

ETIOPIA

GHANA

IRAK

JORDANIA

KAMERUN

KAZAKSTAN

KENIA

KIRGISIA

KONGO

KUWAIT

LIBANON

LIBYA

MAROKKO

MOSAMBIK

NIGERIA

OMAN

PÄIVÄNTASAAJAN GUINEA

QATAR

SAUDI-ARABIA

TANSANIA

TŠAD

TUNISIA

TURKKI

YHDISTYNEET ARABIEMIIRIKUNNAT

UGANDA

ZIMBABWE

Eurooppa

Euroopan unionin asetukset ovat jossain määrin yhtenäisiä, mutta henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan osalta ne voivat vaihdella suuresti. Yhteistyö kentällä toimivien asiantuntijoiden kanssa voi auttaa sinua navigoimaan EU-direktiivien monimutkaisuuksissa, käyttämään vaatimuksenmukaisia järjestelmiä ja käsittelemään esim. Itä-Euroopassa, Venäjällä, Sveitsissä ja Skandinaviassa voimassa olevien monimutkaisten työlainsäädäntöjen erikoisuuksia.

ALANKOMAAT

ALBANIA

BELGIA

BULGARIA

ESPANJA

GEORGIA

IRLANTI

ISO-BRITANNIA

ITALIA

ITÄVALTA

KREIKKA

KROATIA

KYPROS

LATVIA

LIETTUA

NORJA

PORTUGALI

PUOLA

RANSKA

ROMANIA

RUOTSI

SAKSA

SUOMI

SVEITSI

TADŽIKISTAN

TANSKA

TŠEKIN TASAVALTA

TURKMENISTAN

UKRAINA

UNKARI

UZBEKISTAN

VALKO-VENÄJÄ

VENÄJÄ

VIRO

Pohjois-Amerikka

Henkilöstöhallinto- ja palkanlaskentajärjestelmien lisääntyvä monimutkaisuus Yhdysvalloissa ja Kanadassa alati muuttuvin hallintosäännöin ja -määräyksin vaatii tehokasta tukea, jos suunnitelmissasi on kehittää HCM-toimintaasi kyseisissä maissa. Mercans voi jouduttaa strategisten kehitysten kasvua Pohjois-Amerikassa dynaamisille, lupaaville markkinoille räätälöityjen ratkaisujen ja palveluiden ansiosta.

KANADA

YHDYSVALLAT

Australaasia

Australia ja sen naapurit tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä ja vakaita kaupallisia toimintaympäristöjä. Niiden vuosikymmenien keskeytymätön talouskasvu on edistänyt merkittävästi maailmantaloutta. Yrityksille, jotka suunnittelevat laajentumista tälle alueelle, yhteistyö Mercansin kanssa on avainasemassa henkilöstöhallintotoimintojen, kuten työsuhdevastuun, viisumikäsittelyn, palkanlaskennan ja vaatimustenmukaisuuden, hallitsemiseksi luottamuksellisesti.

AUSTRALIA

UUSI-SEELANTI

Latinalainen Amerikka

Brasilian, Meksikon ja muiden Etelä-Amerikan toimijoiden vahvat kansantaloudet edistävät kiinnostusta koko Latinalaisen Amerikan alueelle. Koska kansainväliset sijoittajat alkavat vihdoinkin tunnistaa alueen elinvoimaiseksi ja tuottavaksi vaihtoehdoksi, Mercans voi auttaa sinua selviytymään paikallisen palkanlaskennan monimutkaisuudesta ja menestymään kyseisillä markkinoilla laajojen henkilöstöhallinnon ulkoistamisvaihtoehtojen ansiosta.

ARGENTINA

BOLIVIA

BRASILIA

CHILE

COSTA RICA

DOMINIKAANINEN TASAVALTA

ECUADOR

GUATEMALA

HONDURAS

KOLUMBIA

PERU

URUGUAY

Aasian ja Tyynenmeren alue

Aasian ja Tyynenmeren alueen liiketoimintaympäristöjen ainutlaatuiset ominaispiirteet voivat olla tavallista kovempi haaste globaaleille organisaatioille, jotka ovat halukkaita laajentumaan tai pyrkivät konsolidoimaan ja keskittämään palkanlaskentatoiminnot koko alueella. Mercans hallitsee tämän monimutkaisen toimintaympäristön helposti omaksuttavilla ja nopeasti käyttöönotettavilla strategioilla, turvallisilla loppukäyttäjäratkaisuilla ja maan säännösten täydellisellä noudattamisella.

BANGLADESH

ETELÄ-KOREA

FILIPPIINIT

HONGKONG

INDONESIA

INTIA

JAPANI

KIINA

MALESIA

PAKISTAN

SINGAPORE

SRI LANKA

TAIWAN

THAIMAA

VIETNAM