Mikä
Mesaar on?

REKRYTOINTIALUSTA + TYÖPAIKKAPORTAALI

Ilmainen Demo
Mesaar on Mercansin verkkoalusta, joka on suunniteltu tavoittamaan, seuraamaan ja rekrytoimaan globaaleja ehdokkaita tai löytämään työpaikkoja maailmanlaajuisesti.

Mesaar, joka on sekä ATS-integroitu rekrytointialusta että avoimien työpaikkojen portaali, täyttää kaikki työnantajien ja ehdokkaiden tarpeet.

Mesaar tarjoaa intuitiivisen kokemuksen ja tekee työpaikkojen löytämisen ja täyttämisen nopeaksi ja helpoksi.
Free consultation Ilmainen neuvonta
Ilmainen Demo
Miten Mesaar voi palvella työnantajia?

YHDEN LUUKUN HAKIJANSEURANTAJÄRJESTELMÄ

Mesaar ATS sisältää helppokäyttöisiä työkaluja hakijoiden tilanteen seuraamiseksi.
Voit lisätä ehdokkaita, liittää tiedostoja ja ansioluetteloita, lisätä kommentteja ja seurata ehdokkaiden edistymistä verkkokoontinäytön avulla.

Voit hallita ensisijaisia ehdokkaita yhden alustan avulla ja päivittää suorituskykytietoja läpi koko rekrytointiprosessin.

Mesaar on helppokäyttöinen ATS-työkalu, joka on otettavissa käyttöön ilman koulutusta jo muutamassa minuutissa ja joka on sopivan hintainen jopa pk-yrityksille.

Mesaar ATS sisältää yhteyden LinkedIn-, Google- ja Facebook-sovelluksiin, joten rekisteröinti tai sisäänkirjautuminen tapahtuvat helposti.

Voit tehdä suoria tarjouksia parhaille hakijoille ja lähettää näille ehdotuksia palkkaan, päivärahoihin ja bonuksiin liittyen.

Avoimien paikkojen koontinäyttö

  • Kun saat uusia hakemuksia tai lisäät ehdokkaita itse, ne ilmestyvät koontinäyttöön.
  • Ei luetteloita tai suodattimia ehdokkaiden hallitsemiseen; käytä vain koontinäyttöä hakijoiden eteenpäin siirtämiseen, asettamiseen varalle tai hylkäämiseen.

Keskitetyt rekrytointiviestinnät

  • Kerää kaikki viestinnät yhdelle alustalle: ei enää kadonneita sähköposteja tai tietosiiloja Saapuneet-kansiossa.
  • Unohda laskentataulukot. Yksinkertaisen käyttöliittymämme ansiosta olet aina perillä hakijoiden tilasta ja suuntautumisesta.

Osallista tiimit ja rakenna oma HR-brändi

  • Pyydä työtovereitasi käsittelemään hakijoita tietyissä vaiheissa, lähettämään ehdokkaita eteenpäin ja keräämään jaettua palautetta.
  • Vältä vaivaa, joka aiheutuu oikeuksien jakamisesta useille käyttäjille: yksinkertaisesti vain määritä tehtävät ja saavutat sisäistä läpinäkyvyyttä.
Free blizz demo Ilmainen Mesaar ATS -demo 
Miten Mesaar voi palvella ehdokkaita?

MESAAR-TYÖPAIKKAPORTAALI YHDELLÄ

Mesaar-työpaikkaportaali on ilmainen resurssi, jonka kautta ehdokkaat saavat työtarjouksia ja jonka kautta heidät voidaan palkata.

Mesaar on ihanteellinen alusta rakentaa uraa ja pysyä yhteydessä ammattialasi avaintoimijoihin.

Yli 20 000 rekisteröityä käyttäjää luottavat Mesaar-työpaikkaportaaliin uransa edistämiseksi ja strategisten yhteyksien luomiseksi.

Mesaar-työpaikkaportaali on täydellinen pitämään työnhaun voimassa tai yksinkertaisesti markkinoiden arviointiin.

Mesaar on ennen kaikkea hakijoille ja rekrytoijille tarkoitettu sivusto, joten kaikki on suunnattu työurille ja henkilöstöhallinnolle.