Mikä Mesaar on?

Rekrytointialusta ja työpaikkaportaali

Mikä Mesaar on?
REKRYTOINTIALUSTA + TYÖPAIKKAPORTAALI
mesaarMesaar on Mercansin verkkoalusta, joka on suunniteltu tavoittamaan, seuraamaan ja rekrytoimaan globaaleja ehdokkaita tai löytämään työpaikkoja maailmanlaajuisesti.
mesaarMesaar, joka on sekä ATS-integroitu rekrytointialusta että avoimien työpaikkojen portaali, täyttää kaikki työnantajien ja ehdokkaiden tarpeet.
mesaarMesaar tarjoaa intuitiivisen kokemuksen ja tekee työpaikkojen löytämisen ja täyttämisen nopeaksi ja helpoksi.

Free consultation Ilmainen neuvonta
Miten Mesaar voi palvella työnantajia?
YHDEN LUUKUN HAKIJANSEURANTAJÄRJESTELMÄ
mesaarMesaar ATS sisältää helppokäyttöisiä työkaluja hakijoiden tilanteen seuraamiseksi.
mesaarVoit lisätä ehdokkaita, liittää tiedostoja ja ansioluetteloita, lisätä kommentteja ja seurata ehdokkaiden edistymistä verkkokoontinäytön avulla.
mesaarVoit hallita ensisijaisia ehdokkaita yhden alustan avulla ja päivittää suorituskykytietoja läpi koko rekrytointiprosessin.
mesaarMesaar on helppokäyttöinen ATS-työkalu, joka on otettavissa käyttöön ilman koulutusta jo muutamassa minuutissa ja joka on sopivan hintainen jopa pk-yrityksille.
mesaarMesaar ATS sisältää yhteyden LinkedIn-, Google- ja Facebook-sovelluksiin, joten rekisteröinti tai sisäänkirjautuminen tapahtuvat helposti.
mesaarValtuutetut tiimin jäsenet voivat liittyä ja osallistua lähtevään ja saapuvaan viestintään ehdokkaiden kanssa.
mesaarVoit tehdä suoria tarjouksia parhaille hakijoille ja lähettää näille ehdotuksia palkkaan, päivärahoihin ja bonuksiin liittyen.
mesaar

Avoimien paikkojen koontinäyttö

mesaar

Keskitetyt rekrytointiviestinnät

mesaar

Osallista tiimit ja rakenna oma HR-brändi

mesaarKun saat uusia hakemuksia tai lisäät ehdokkaita itse, ne ilmestyvät koontinäyttöön.

mesaarEi luetteloita tai suodattimia ehdokkaiden hallitsemiseen; käytä vain koontinäyttöä hakijoiden eteenpäin siirtämiseen, asettamiseen varalle tai hylkäämiseen.

mesaarKerää kaikki viestinnät yhdelle alustalle: ei enää kadonneita sähköposteja tai tietosiiloja Saapuneet-kansiossa.

mesaarUnohda laskentataulukot. Yksinkertaisen käyttöliittymämme ansiosta olet aina perillä hakijoiden tilasta ja suuntautumisesta.

mesaarPyydä työtovereitasi käsittelemään hakijoita tietyissä vaiheissa, lähettämään ehdokkaita eteenpäin ja keräämään jaettua palautetta.

mesaarVältä vaivaa, joka aiheutuu oikeuksien jakamisesta useille käyttäjille: yksinkertaisesti vain määritä tehtävät ja saavutat sisäistä läpinäkyvyyttä.

Miten Mesaar voi palvella ehdokkaita?
MESAAR-TYÖPAIKKAPORTAALI YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

mesaarMesaar-työpaikkaportaali on ilmainen resurssi, jonka kautta ehdokkaat saavat työtarjouksia ja jonka kautta heidät voidaan palkata.

mesaarMesaar on ihanteellinen alusta rakentaa uraa ja pysyä yhteydessä ammattialasi avaintoimijoihin.

mesaarYli 20 000 rekisteröityä käyttäjää luottavat Mesaar-työpaikkaportaaliin uransa edistämiseksi ja strategisten yhteyksien luomiseksi.

mesaarMesaar-työpaikkaportaali on täydellinen pitämään työnhaun voimassa tai yksinkertaisesti markkinoiden arviointiin.

mesaarMesaar on ennen kaikkea hakijoille ja rekrytoijille tarkoitettu sivusto, joten kaikki on suunnattu työurille ja henkilöstöhallinnolle.